Welkom

At Home Hotel Wavre ***: Een rustige vakantie in het stadscentrum

At Home Hotel Wavre, ideaal gelegen in het centrum van Waver, verwelkomt u op Alphonse Bosch Square 33 in een discrete en warme luxe. Het hotel is de ideale bestemming voor een zakenreis, een stadsuitje of een familieweekend.

Gemakkelijk bereikbaar vanaf Wavre station 550m lopen en genieten van een bevoorrechte locatie, At Home Hotel Wavre, ontdekt u de stad van Maca in dankzij de nabijheid vrijheid, maar ook de mooiste culturele en toeristische bezienswaardigheden van het centrum uit Waver. Voor gasten die met de auto komen, heeft het hotel een eigen parkeerplaats.

Volledig uitgeruste kamers: rust, comfort en kwaliteit van de dienstverlening in het centrum van Waver

At Home Hotel Wavre heeft 19 comfortabele kamers ingericht in een zeer warme sfeer waar iedereen zich kan voelen. Double, triple of family, elke kamer biedt alle comfort die u mag verwachten van een driesterrenhotel in het centrum van Wavre. Om uw ervaring in het hotel een uniek moment te maken, wordt alles verondersteld om uw welzijn te garanderen: privé en beveiligde garage, receptie en roomservice 10u tot 23u00, gratis WiFi, ontbijtbuffet …

Vanuit het hotel, bezoek Waver en deze omgeving in alle vrijheid!

Bij de receptie vindt u waardevolle adviezen aan de Hergé-museum, Walibi bezoeken, gastronomische restaurants en de lokale brouwerijen, winkelstraten en markten, pittoreske autovrije straten en rustige wandelpaden, attracties voor jong en oud, 9de wieg krijgen Kunst en de stad

 

van hart van Maurice Carême, de stad is rijk aan goede plannen voor een dag of een weekend.
Het hotel At Home Hotel Wave is bereikbaar via de snelweg, 650 meter van afrit 6 Waver, 2,1 km van Walibi, 7,9 km van het meer van Genval.

At Home Hotel Wavre
Alphonse Bosch Square 33
1300 Waver
010 22 83 83
info@athomehotel.be

Online boeking